Passion Finding Workshop

Passion Finding Workshop

Passion Finding leven vanuit je passie, het vinden waar je echt in gelooft. Werken is een uitdrukking van jezelf, je mag compleet jezelf zijn bij alles wat je doet. Met je passie zinvol en betekenisvol bijdragen aan de wereld.

Wat als je dingen mag doen waar je gelukkig van wordt, waar je volledig in gelooft. Je werk is een expressie van jezelf, waar jij jezelf bent en dit tot uitdrukking komt in alles dat je doet en creëert. De meesten van ons werken om geld te verdienen en komen pas tot leven na het werk, in het weekend of nog erger pas in de vakantie. Wat een verspilling van kostbare levenstijd en potentieel, want meer dan 50% van ons leven besteden we aan werken, het omvat zoveel van onze tijd dat het heel erg belangrijk is om hierin iets te doen waar je van houdt. Dat je iets kan doen waar je niet alleen goed in bent, maar ook nog is elke dag voldoening uit haalt. Hoe zou het voor je zijn als je aan het einde van de dag in plaats van op bent en weinig energie over hebt, juist energie overhoudt, sterker nog je straalt het uit doordat je helemaal in overeenstemming met je eigen ik leeft en handelt, werken vanuit jou ware ik.

 

"What doesn't excite you is too small for you"
- Lars Faber

 

Op school leren we vooral met ons analytische brein te werken en krijgen door onze maatschappij mee dat we vooral moeten presteren. Na het afstuderen maar ook in alle andere facetten van het leven kom je op een punt terecht waar het goed is om te bekijken wat nu echt belangrijk voor je is! De meeste mensen hebben geen flauw idee wat ze in het leven willen of geloven niet dat ze hun dromen kunnen waarmaken.
Wij geloven dat iedereen een passie in zich heeft .. en misschien wel meerdere. De meeste passies zijn ondergesneeuwd door angst, aangeprate belemmeringen en kunnen door opnieuw met jezelf te verbinden weer unlocked worden.
Wij geloven dat het voor jou en voor iedereen die een droom heeft met de juiste intenties, doorzettingsvermogen, enthousiasme mogelijk is om deze droom te verwezenlijken. Ook jij kan werken waar je jezelf tot uitdrukking kan brengen en werkelijk zijn zoals je bent. Ook jij kan werk verrichten dat helemaal in lijn is met jezelf en waar je niet alleen passie zult ervaren maar ook een zinvolle bijdrage kan leveren aan het leven van anderen. Anderen worden pas echt geholpen als jij dingen doet waar jij van kan stralen, dan doe je pas echt de wereld een dienst.

  • Ervaar je een energielek in je huidige werk en wil je dit veranderen?
  • Weet je niet zo goed wat je passies zouden kunnen zijn en wil je deze helder hebben?
  • Ben jij opzoek bent naar een betekenisvolle baan?
  • Loop jij vast in het werk leven en weet je niet meer welke koers je moet varen?
  • Ervaar jij dat dingen niet zo lopen in je werk, zoals jij graag zou willen?
  • Wil je meer enthousiasme en energie ervaren op een dag?
  • Verlang jij naar meer dan voldoende inkomsten?
  • Wil je doelen stellen voor jouw leven vanuit jouw gevoel, vanuit je hart en minder vanuit je hoofd?
  • Wil je de dingen meer vanuit je eigen kracht doen, zodat ze meer vanzelf gaan?

Ik ben Passion Finding coach die jou helpt om terug te komen naar jouw kernkwaliteiten, gevoel en passies. Zodat je weer kan stralen en je eigen koers kan varen. Je hebt helder wie je bent als persoon, wat je graag doet, waar je het meest in je kracht staat en je weet waar je naar toe wilt. Tijdens het coachingtraject help ik je vergeten passies boven tafel te halen en help ik je dit pad concreet en praktisch te maken.  Aan het einde van de workshop weet je, waar je voor staat, waar je voor opstaat, waar je van gaat stralen!

In onze coaching sessies werken we met verschillende vragen, we laten je dingen tekenen, uitbeelden als het visualiseren om je passies steeds duidelijker te krijgen. Ik werk met verschillende oefeningen en een toolbox met verschillende technieken gefilterd uit tientallen boeken, workshops en zelfontwikkelde methodieken.

Enthousiasme is wat ik uitstraal, wat ik leef en mijn missie is om dit te ontwaken in zoveel mogelijk mensen om mij heen, zodat we samen het leven voluit mogen beleven. Samen creëren we een wereld waarbij iedereen zijn of haar passie kan uitoefenen en een zinvolle en betekenisvolle bijdrage kan leveren.

Passion Finding Workshop

Schrijf je in voor de eerst volgende workshop

Workshop passion on fire
Workshop Passion on Fire

 

Boek een 1 op 1 Passion Finding coaching sessie of coaching-workshop

Binnen 1 op 1 Passsion Finding coaching sessies en coaching-workshops wordt je persoonlijk op jouw wensen begeleid richting bewustwording, authenticiteit en leven vanuit je hart.

Lees meer..

Maak een afspraak