Passion Finding Workshop - Passion on Fire

PASSION ON FIRE

De Workshop waarvan je gaat gloeien!


 

Wat?

Dit dagdeel staat volledig in het teken van het vinden van een vonk van binnen, hetgene dat je in vuur en vlam zet, enthousiasme, je passie... kortom waar je van gaat stralen. Stralen doe je als je dingen doet die in lijn zijn met jezelf, als je betekenis kan geven aan je eigen leven en dat van een ander. Passie ontstaat als je een zinvolle bijdrage kan leveren aan de wereld vanuit je eigen kracht.

 

Waarom?

Vaak zit je al een langere tijd vast in hetzelfde patroon en vind je het NU tijd om er wat aan te doen.

Je komt naar deze workshop als je het gevoel hebt echt een verandering te willen in je leven en dan vooral omtrent je werk.

 

Hoe?

Binnen deze 4 uur ga je naar de kern door middel van verschillende werkvormen: meditatie, visualisatie, schrijven en zelfcoaching. (In lijn zijn met jezelf). Je eigen kunstenaar ontwaken en met je creatieve energie aan de slag gaan.

 

Voor wie:

Deze workshop is speciaal voor ambitieuze mensen die hard werken en daar geen voldoening uit halen.

 

Herken je dit: je werkt hard en presteert goed, maar toch ontbreekt er iets... werken geeft je niet de energie terug die jij erin stopt en je komt niet tot leven op je werk, je bent opzoek naar meer voldoening maar weet niet hoe je dit moet bereiken en hebt geen idee (meer) wat je echt tot leven brengt.

Onze workshop biedt handvaten om juist naar die plek te gaan waar jij enthousiasme ervaart, tot leven komt, energie van krijgt en waardoor jij een nieuwe richting kan geven aan je leven, een nieuw pad kan bewandelen. Jij kan keuzes maken die werk opleveren waarbij jij volledig jezelf mag zijn. Waar jij betekenis en zinvol bijdraagt aan de wereld om je heen.

 

Herken jij jezelf in het volgende:

 -Heb je het gevoel dat je vastloopt in je leven?

-Ervaar je een energielek in je huidige werk en wil je dit veranderen?

-Weet je niet zo goed wat je passies zouden kunnen zijn en wil je deze helder hebben?

-Ben jij opzoek bent naar een betekenisvolle baan?

-Loop jij vast in het werk leven en weet je niet meer welke koers je moet varen?

-Ervaar jij dat dingen niet zo lopen in je werk, zoals jij graag zou willen?

-Wil je meer enthousiasme en energie ervaren op een dag?

-Verlang jij naar meer dan voldoende inkomsten?

-Wil je doelen stellen voor jouw leven vanuit jouw gevoel, vanuit je hart en minder vanuit je hoofd?

-Wil je de dingen meer vanuit je eigen kracht doen, zodat ze meer vanzelf gaan?

 

Begeleiders

Nick van 't End is een bevlogen trainer en facilitator: to the point, oog voor details, maar zodra het even kan speels en eigenwijs. Met Nick kan je alle kanten op, hij deelt zijn eigen passie en enthousiasme over het leven dat aanstekelijk werkt en laat je direct zien waar het om gaat.

Nick leefde altijd vanuit zijn eigen passie en heeft dit altijd nagestreefd, heeft veel aan self-development gedaan, oosterse geneeskunde en wijsheden vanuit het sjamanisme waarbij de weg altijd was om dichterbij zichzelf te komen, bij je authentieke zelf… leven vanuit het hart ipv het hoofd.

Co-host: Chiara van den Berg, gangmaker en yogacoach. Haar grootste passie is om mensen bij elkaar te brengen zodat ze elkaar aansteken met hun innerlijke vuurtjes. Ook is ze dol op ansjovis en het paren van sokken doormiddel van haar zelfbedachte sokkentinder. 

 

Wanneer?

Zaterdag 9 december 2017

 

Kosten
Regular ticket 49 euro tot 9 dec
Duo Bird 80 euro, kaartje voor 2 personen, neem een vriend of vriendin mee en krijg 18 euro korting

Tijd: 13.00 - 17.00

 

Waar?

Yogacentrum De Lindewei, Jacob Catslaan 12 in Leiden

 

 

Aanmelden via de ticketshop
Bij de workshops koop je een ticket in de ticketshop. De link vind je bij de beschrijving van de betreffende workshop. Indien inschrijving per e-mail gebeurt of als je je niet hoeft aan te melden maar gewoon kunt langskomen, staat dat bij het evenement vermeld. Met je aankoop/ aanmelding ga je automatisch akkoord met onze Algemene Voorwaarden inclusief de annuleringsvoorwaarden.

 

Meld je aan via ticketshop, hiermee reserveer je een plekje

 

Neem een kijkje op het facebook event:

https://www.facebook.com/events/1805250862820304/

 

 

 

Wil je meer info? Stuur dan een mail naar: nvantend@gmail.com