Meer over Passion

Nick van 't End

Als coach & trainer wil ik zoveel mogelijk mensen in hun eigen kracht brengen, zodat ze weer mogen schijnen richting meer en meer eigenliefde. Met de intentie om duurzame transformatie te bereiken. Mensen inspireren, motiveren en enthousiasmeren over de oneindige mogelijkheden en potentieel wat diep binnen iedereen schuilt. Het openen van ogen door helende inzichten, de weg terug te vinden naar de bron de essentie des levens, richting zelfbewustzijn en liefde. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen het leven te laten ervaren vanuit authenticiteit en eigenliefde. Samen met echte diepe connecties met anderen, in verbintenis met jezelf en het gevoel dat je wordt gewaardeerd voor wie je bent met alles wat je te bieden hebt.

Nick van 't End - The Healing Insights, Healing Coach

Sinds 2005 ben ik bewust bezig met persoonlijke ontwikkeling en sinds 2010 bewandel ik het spirituele pad. Ik ben actief op het gebied van mindfulness, meditatie, grounding, Chi Kung, Do-in Yoga, Shiatsu, Coaching, Sensualiteit, Tantra, Healing, Sjamanisme & oosterse geneeskunde.  Ik heb intussen heel veel healing, tantra, workshops en -trainingen gevolgd. Met kennis van de Shiatsu opleiding krijgt men begeleiding binnen de workshops en therapeutische begeleiding binnen mijn individuele sessies.

Persoonlijke ontwikkeling, innerlijke structuren en zelf actualisatie, wat maakt het om voluit te kunnen leven, interesseert mij heel erg tot op de dag van vandaag en hou ik mij dagelijks mee bezig. Al vanaf mijn eerste opleiding Bedrijfskundige Informatica, wat totaal niet in lijn was met mezelf, wist ik, ik wil leven vanuit mijn passie en niet als een zombie door het leven gaan. Elke dag sleepte ik me naar de opleiding, wat ik wel heb afgemaakt, wat een verspilling van tijd.

Na mijn opleiding wou ik een keuze maken die wel in lijn was met mezelf en heb toen besloten een opleiding te doen die in lijn was met mijn creatieve kant, Media Technology.

Dit was het helemaal, echter later werkende in de industrie merkte ik dat het creatieve proces nogal stuk ging als er hoge verwachtingen waren en er onder extreme druk moest worden gewerkt, waarbij je dus niet meer opereert vanuit je hart maar je hoofd. Op mijn 25ste had ik al het gevoel, 'is dit het nou'??? Toentertijd heb ik mezelf helemaal verdiept in alles wat ik maar aan wijsheid om me heen kon vinden, zelfhelp boeken, psychologie, filosofie, boeddhisme, hinduisme, sjamanisme en extraheerde daaruit wat ik nodig had om wel vanuit mijn hart te leven.

Later ben ik een studie Japanse drukpunten therapie(shiatsu) gaan volgen, nog een HBO opleiding want je bent nooit uitgeleerd! Hier leerde ik veel over mezelf en deze keuze kwam steeds dichter in de buurt van mijn ware ik. Na veel zelf onderzoek, maand in de amazone met een sjamaan, heel veel reizen en alleen tijd, heb ik mijn eigen methodes ontwikkeld om tot passie te komen, om te leven vanuit authenticiteit, vanuit het hart!

Met enthousiasme, passie, visie en inzichten zal ik binnen workshops en oefeningen bewustzijn vergroten en ogen te openen om pijn en groeipunten in anderen bloot te leggen en mensen te inspireren om de benodigde veranderingen aan te brengen, oude patronen af te breken, richting hun ware zelf, leven vanuit het hart ipv het hoofd.

Opleidingen

NSKS Shiatsu - Dutch school for classical shiatsu

UNLP - Albrecht Mahr - Experiencing the spiritual essence of systemic constellation work - Familieopstellingen.

MCKS Basis Pranic Healing Course®

University of Leiden - Master of Science - Media Technology

Saxion Hogescholen - Bedrijfskundige Informatica

Met uitgebreide kennis van de persoonlijkheid profielen, Shiatsu / oostelijke geneeskunde, Chi Kung, Do-In Yoga, Pranic Healing / Reiki,  body / mind body awareness, meditatie, Ayahuasca en sjamanisme.

Geleerde methodes & zelf onderzoek

David Allen - getting things done

Richard Koch - The 80-20 principle

Chester L Karrass - Effective Negotiating

Harvard Negotiation Course

Master Choa Kok Sui - Twin Hearts Mediatie

Holotropic Breathing method

Meer dan 15 audiobooks over Buddism from the Dalai Lama, Jack Kornfield, Gill Fronsdal Dharma en anderen.

Werk

Naast coaching, shiatsu, passion finding en tantra, werk ik als docent aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag waar ik nu 4 jaar werk. Daarnaast afgelopen 5 jaar gewerkt aan de Haagse Hogeschool als docent voor Communicatie Multimedia Design. Vooral op de kunstacademie zorg ik voor veel persoonlijke ontwikkeling en probeer ik de kunstenaar uit de student te laten komen, zodat die daarna lekker kan schijnen en beter weet waar die staat. M.A.W. ik zoek samen met de student naar zijn of haar kernkwaliteiten d.m.v. een zelf ontwikkelde toolbox met allerlei zelf actualisatie methoden. Vervolgens gebruiken we deze inzichten als basis voor een kunstproject voor sociale veranderingen, social engineering.

Mijn interesses gaan vooral uit naar het komen tot de kern van iemand, dit unlocken en laten schijnen. Ik denk dat het mooiste wat je kan bereiken is het openen van ogen van iemand anders en dat we samen als gehele maatschappij hiermee een stap vooruit gaan.

In mijn praktijk maak ik diepe connecties en kom snel tot de kern, bewustwording van de belangrijkste bronnen en patronen die je tegenhouden om volledig te leven. Door rechtstreeks naar de bron van een probleem te gaan en meer bewustzijn en inzichten op te doen zal je eerder herkennen wanneer het patroon zich weer voordoet. Ik zal een spiegel zijn voor je en de dingen belichten die je zelf moeilijk kan zien. Door volledig eerlijk en open te zijn en te durven kijken naar jezelf in een veilige omgeving, kunnen deze inzichten worden omgezet in nieuwe en gezonde patronen die blokkades oplossen en je levensenergie vernieuwen.

Chiara van den Berg

Chiara van den Berg/Hari Tej Kaur

Gangmaker&Yogacoach

 

Als kind van een Siciliaanse dromer en Haagse ambtenaar kiest Chiara altijd voor de gulden middenweg. Met haar kenmerkende optimisme en liefdevolle maar niet opdringerige vasthoudendheid brengt ze twee werelden bij elkaar. Excentriek en introvert. Mediteren en gangmaken. Visionair en pragmatisch.

Vanuit de economische crisis vond Chiara een voedingsbodem voor het starten van een bedrijf: de Gangmakerij. Een uit de hand gelopen hobby, namelijk het bij elkaar brengen van creatieve geesten, werd een eigen werkwoord: Gangmaken.  Sinds 2012 brengt ze reuring in leegstaande panden en begeleidt ze startende ondernemers met het waarmaken van hun dromen.

 

Na een burnout in 2010 is Chiara op zoek gegaan naar een nieuwe levenswijze en dat heeft ze gevonden in de Kundalini Yoga.  Met haar praktijk Guru Aan Huis helpt Chiara mensen een nieuw bewustzijn te initiëren.  Haar missie is om mensen te helpen dat volgende niveau te bereiken en yoga te integreren in hun dagelijkse leven. Chiara werkt vanuit het vertrouwen dat de kosmos je geeft wat je nodig hebt. De Kosmos geeft ook onverwachte kadootjes waar je toch reuzeblij mee bent: een dochtertje! Ze combineert nu natuurlijk moederschap met al haar andere werkzaamheden.

 

Als trainer bij Passion Finding wil ze zo veel mogelijk mensen bereiken en begeleiden om hun ware levensmissie te ontdekken en uit te dragen. Ze heeft snel door waar mensen tegenaanlopen en wat ze tegenhoudt om die volgende stap te nemen in hun ontwikkeling. Als coach is ze vasthoudend en compassievol tegelijk, niet bang om ook haar eigen verhaal te delen en jet met liefdevolle aandacht verder te begeleiden op je eigen pad. Ze geloofd dat iedereen een uniek talent heeft om de wereld een stukje mooier en beter te maken. We kunnen allemaal dat verschil maken voor elkaar.

 

 

Trainingen en opleidingen die ze de afgelopen 15 jaar reeds gevolgd heb, zijn o.a.:

  • BA Social Work- Cultureel Maatschapppelijk Vorming, 2006-2010
  • Kundalini Yoga cursus bij Amrit Dev Kaur Kalsa 2011-2012
  • Flim Yoga Studio, Hatha Yoga Teacher Training, 2012-2013 certificaat 100 uur
  • Trauma Sensitive Yoga Training van David Emmerson, 2013
  • International Aquarius Teacher Training Level 1, KRI certified en internationaal erkende opleiding, 2014-2015
  • Business Yoga bij Sat Kirtan, met certificaat, 2015

Ervaar het leven met volle teugen, laat alles weer lekker stromen!

Wij hopen je te ontmoeten!
Your inner child, more than just an idea